TOP Trustpilot

LANA GROSSA TRENDIT

FILATI LANA GROSSA edustaa ajattoman kaunista neulonta- ja virkkausmuotia korkealaatuisilla langoilla. LANA GROSSAn vahva sitoutuminen ja innovatiivisuus sekä materiaaleissa että designissa tulee vakuuttamaan teidät, kuten meidätkin, sesonki toisensa jälkeen!

Tämä motto on tehnyt LANA GROSSAsta yhden johtavista lankaspesialisteista maailman markkinoilla. LANA GROSSA edustaa ensiluokkaista laatua sekä yhtä luovaa designia.

FILATI.fi tarjoaa koko LANA GROSSAn tuotevalikoiman!

Lana Grossa

FILATI MUOTILEHDET

LANA GROSSAn FILATI-muotilehtivalikoima edustaa neulonnan uusimpia trendejä – suoraan catwalkeilta ajankohtaisina tulkintoina juuri sinulle. Lapsille löydät viehättäviä ja käytännöllisiä neuleideoita, jotka on räätälöity juuri lasten tarpeiden mukaisiksi. Tarjonnan viimeistelee esitteet eri erityisteemojen ympäriltä.

FILATI

INNOVATIIVINEN | MODERNI | TOIMINNALLINEN

LANA GROSSA edustaa ensiluokkaista laatua sekä luovaa neuledesignia. Fantasiantäyteisistä langoista erilaisissa innovatiivisissa materiaaleissa klassiseen sukkalankaan – tuotevalikoima sisältää kaikkea viimeisimpien trendien sisällä. Jokaisella langalla on oma sanomansa, erityinen rakenteensa, moderni ulkomuotonsa tai ainutlaatuinen toiminnallisuutensa. Tämän vuoksi LANA GROSSA -langat valmistetaan johtavissa italialaisissa kehräämöissä.

Kaikki LANA GROSSA -kokoelmat, FILATI muotilehdet, LANA GROSSA -neulepuikot ja virkkuukoukut, UNION KNOPF -napit, JIM KNOPF, Budke, laukunkahvat, koristeet ja muut asusteet (Lana Grossa, Prym) ovat tilattavissa verkossa FILATI.fi helposti ja nopeasti!

Lana Grossa FILATI

UNION KNOPF -napit vakuuttavat hienostuneella muodollaan ja muotoilulla, ja ovat saatavilla useissa eri ajankohtaisissa väreissä.

Union Knopf