TOP Trustpilot

Palautus ja vaihto

Tilauksen arvon ollessa vähintään € 40,00 on mahdollista pyytää maksuton palautusetiketti yleisten sopimusehtojen mukaisesti 90 päivän sisällä (koskee palautuksia Saksasta ja Itävallasta). Alkuperäisen tilauksen arvon ollessa alle 40,00 € vähennetään 3,50 € palautuskuluja, kun käytät meidän palautusetikettiämme.

Voit tietenkin palauttaa myös vain osan tilauksestasi (esimerkiksi ylijääneet lankakerät). Pyydämme sinua kuitenkin palauttamaan tuotteita vain niiden alkuperäisessä kunnossa. Emme hyvitä puikkoja tai koukkuja, jotka on palautettu rikotussa pakkauksessa (esim. sinetti rikki) tai epätäydellisiä lankakeriä ilman etikettiä.

Mikäli toivot tuotteiden vaihtoa, voit tehdä sen seuraavilla tavoilla:

1. Lähetä meille sähköposti vaihtotoiveestasi tai liitä toiveestasi kertova lappu palautuksesi mukaan. Lähetämme toivomasi tuotteet kunhan olemme saaneet pakettisi ja käsitelleet palautuksesi. Vähennämme palautuksestasi syntyvän hyvityksen uusien tuotteiden hinnasta. Mikäli vaihdostasi jää sinulle hyvitettävää tai sinun tulee maksaa vielä lisää, ottaa asiakaspalvelumme sinuun yhteyttä. Huomaathan, että toteuttaessasi vaihdon tällä tavalla joudut odottamaan pidempään, ennen kuin saat uudet tuotteesi itsellesi. Jos tarvitset uudet tuotteet jo nopeammin, suosittelemme sinulle seuraavaa vaihtoehtoa.

2. Tilaa toivomasi tuotteet verkkokaupastamme. Näin vältyt siltä, että toivotut tuotteet loppuisivat ennen palautuksesi saapumista meille. Lähetämme tilauksesi kuten aina, 24 tunnin sisällä tilauksesi tekemisestä. Kun saamme palautuksesi, hyvitämme palauttamiesi tuotteiden arvon kuten alla, kohdassa "Takaisinmaksu", on kuvattu.


Takaisinmaksu

Kun olemme saaneet palautuksesi, hyvitämme sinulle palauttamiesi tuotteiden hinnan 14 päivän sisällä (poislukien toimituskulut) käyttämälläsi maksutavalla. Toiveestasi voimme myös hyvittää hinnan etukoodina, jonka voit käyttää verkkokaupassamme seuraavan ostoksesi yhteydessä.


Palautusosoite

Lähetä palautuksesi seuraavaan osoitteeseen:

FILATI eCommerce GmbH
Retouren-Center
Dreisesselstr. 43
94110 Wegscheid
Germany
tai FILATI eCommerce GmbH
Retouren-Center
Walchshoferweg 26
4121 Altenfelden
Austria